Om klinikken

Læs om klinikken og om vores personale.

Læs mere »

Ny patient?

Er du ny patient kan du læse om de behandlinger vi tilbyder her.

 

Læs mere »

Priser

Her kan du se priserne på vores forskellige behandlinger.

 

Læs mere »

Kontakt os

Kontakt os her, hvis du vil gerne vil høre nærmere.

Kontakt os »

 

Åbningstider i sommerferieperioden

 

Klinikken holder åben hele sommeren. Åbningstiderne og telefontiderne er dog ændret:

 

- Klinikken:              Man-fre:     07.45-15.00

- Telefon:                 Man-fre:     07.45-12.00

 

 

 

 

I ferieperioden kan der forekomme tidspunter, hvor personalet har travlt og ikke kan besvare telefonen. Hvis dette er tilfældet, er du meget velkommen til at skrive en mail i stedet for (mail@tandlaegernesilkeborg.dk)

 

 

 

Vi har skiftet navn til Tandlægerne Silkeborg

Fra 01.01.21 skiftede klinikken navn fra "Tandlæge Connie Holmgaard" til "Tandlægerne Silkeborg", da tandlæge Jonas Longerich fra denne dato er blevet medejer. Vi glæder os til at tilbyde samme gode service fremover. 

 

 

 

Info til patienter

Grundet den store opmærksomhed på vores overforbrug af plast generelt, vil vi her på klinikken også gerne være med til at nedsætte forbruget. Derfor har vi forsøgsvis udskiftet vores plast krus med glas.
Vi håber i vil tage godt imod tiltaget.Kære Patient

Nedenfor kan du læse klinikkens persondatapolitik for patientbehandling.

Når du er patient på klinikken, er det nødvendigt, at vi registrerer og anvender visse oplysninger om dig.

Dette har vi pligt til at gøre efter hhv. autorisationsloven, journalføringsbekendtgørelsen og sundhedsloven.

De oplysninger, som vi registrerer og behandler om dig, har vi pligt til at opbevare sikkert, ligesom vi har tavshedspligt. Videregivelse af informationer om dine helbredsmæssige forhold kan, hvor det er nødvendigt, udveksles internt på klinikken, hvorimod videregivelse af helbredsoplysninger til personer mv. udenfor klinikken som udgangspunkt kun kan ske med dit samtykke, jf. sundhedslovens kapitel 9.

Visse oplysninger om dig registrerer og anvender vi til brug for afregningsmæssige formål, hvis dette er nødvendigt for at kunne gennemføre en betaling for klinikkens behandling af dig, fx via din region, kommune eller et forsikringsselskab.

Klinikken har pligt til at opbevare din journal, indtil der er gået 10 år, efter at du har været i kontakt med klinikken sidste gang. Vælger du at skifte tandlæge, overfører vi din journal til din nye tandlæge, som herefter overtager pligten til at opbevare din journal. I særlige tilfælde, som er beskrevet i journalføringsbekendtgørelsen, kan vi opbevare din journal i længere tid end ovenfor beskrevet.

Oplysninger om dig, som klinikken opbevarer til brug for afregningsmæssige formål, opbevarer vi så længe, dette har relevans, og er påkrævet af hensyn til klinikkens afregning og bogføring.  Oplysninger om dig til afregningsformål registreres på grundlag af art. 6, stk. 1, litra b og f (indtil 25. maj 2018 registreres oplysningerne på baggrund af persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 og nr. 7)

Du har til enhver tid krav på at få aktindsigt i de oplysninger, som klinikken registrerer og behandler om dig. Hvis du mener, at vi har registreret forkerte oplysninger om dig, kan du bede os om at rette oplysningerne. Vi må ikke slette oplysninger i din journal, men hvis du mener, at der er en fejl i journalen, kan du bede os om at der laves en tilføjelse med dine bemærkninger.

Skulle du ønske at klage over klinikkens behandling af dine personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet, som du kan finde nærmere oplysninger om på www.datatilsynet.dk.

Det er Styrelsen for patientsikkerhed, som fører tilsyn med reglerne i sundhedslovgivningen. Du kan finde nærmere oplysninger om Styrelsen for Patientsikkerhed på www.stps.dk.  

 

Østergade 2, 2. sal · 8600 Silkeborg · Tlf. 86 82 19 65 · info@tandlaegernesilkeborg.dk

 

Skabertrang | Silkeborg Bogtryk